Woningtypen

Wijken bouwen met modules

Nimbel bouwt comfortabele woningen en appartementen. Onze modulaire conceptwoningen bouwen we fabrieksmatig. Zo realiseren wij in hoog tempo nieuwe straten en zelfs complete woonwijken. Ons woningconcept bespaart tijd en kosten zonder in te leveren op keuzevrijheid. Denk bijvoorbeeld aan architectuurstijlen. Zo blijft ieder bouwproject uniek met hoogwaardige vormgeving.

Een Nimbel-woning is opgebouwd uit verschillende modules. Deze complete modules bouwen we onder ideale omstandigheden in onze fabriek – inclusief alle installaties voor verwarming, ventilatie en elektriciteit en zelfs sanitaire voorzieningen. Op de bouwplaats voegen we alle modules binnen één dag samen tot woning. Zo bouwen wij onze woningen met gegarandeerde prestaties voor een eerlijke prijs.

Eengezinswoning

Twee lagen met kap

Het Nimbel woonconcept is ons antwoord op de vraag naar sfeervolle, complete en betaalbare woningen. Door kwaliteit, en comfort te bieden, creëren we duurzame woningen die betaalbaar zijn voor de opdrachtgever en voor de bewoner.

Betaalbaar; het sleutelwoord. U ontwikkelt huisvesting die bij uw doelgroep past. Bij Nimbel heeft u de keuze tussen verschillende woningtypes. Waarbij de architect voldoende ruimte heeft om de woningen te voorzien van een geheel eigen gevelbeeld. Nimbel woningen zijn altijd passend te maken binnen uw plannen en/of complexstrategie.

Oppervlakte vanaf

120 m2

Aantal woonlagen

3

Inhoud vanaf

370 m3

Circulair

De beste keuze voor de aarde én voor de eindgebruiker.

Korte bouwtijd

Constructietijd op de bouwplaats: 1 dag.

All-in-prijs

Dus geen zorgen meer over onverwachte, extra kosten.

Levensloopbestendige woning

Eén laag met kap

De Nimbel levensloopbestendige woningen zijn geschikt voor iedereen – ongeacht in welke levensfase. Het volledige woonprogramma met woonkamer/keuken, toilet, badkamer met tweede toilet en slaapkamer treft u aan op de begane grond.

Vanzelfsprekend zijn de Nimbel woningen gasloos en daarmee toekomstbestendig. Het gekozen installatieconcept is doordacht, robuust, eenvoudig in gebruik en ligt dicht bij de huidige gebruikerservaring van bewoners. Heeft u een andere duurzaamheidsambitie? Dat kan. Wij bieden verschillende scenario’s als energieneutraal, nul op de meter en BENG. Wij gaan graag met u in gesprek.

Oppervlakte vanaf

105 m2

Aantal woonlagen

2

Inhoud vanaf

300 m3