Uw ambities

Duurzame bouwoplossingen: schaalbaar voor elk project

Als projectontwikkelaar, woningcorporatie of vastgoedbelegger bent u ambitieus als het gaat om woningbouw. Alleen wat is er precies nodig om nieuwbouwprojecten weer in beweging te krijgen ondanks de stikstofcrisis? Hoe zorgt u ervoor dat er weer voldoende betaalbare woningen komen? Hoe haalt u een goed rendement nu de bouwkosten maar blijven stijgen? Het innovatieve bouwconcept van Nimbel is het antwoord op deze vragen. Zeker met het oog op de huidige stikstofcrisis. Dat is goed nieuws, want zo kunt u alsnog uw ambities waarmaken: of u nu bouwt, verhuurt of beheert.

Woningcorporaties

Uw woningvoorraad snel uitbreiden op een toekomstbestendige manier. Dat kan met Nimbel. Onze woningen zijn betaalbaar, voldoen aan de EPV-regeling en zijn comfortabel. Stuk voor stuk aspecten die voor een woningcorporatie cruciaal zijn.

Projectontwikkelaars

Als projectontwikkelaar realiseert u het liefst in zeer korte tijd toekomstbestendige projecten. Met end-to-end integratie verlaagt Nimbel het projectrisico van het bouwproces. Zonder dat u inlevert op kwaliteit of verscheidenheid in het woningontwerp.

Vastgoedbeleggers

U ziet kansen in de woningmarkt. Hoe sneller u zo’n kans benut, hoe beter. Het modulaire bouwsysteem van Nimbel is slim, snel en flexibel. Bovendien sluit het factoren uit die doorgaans hogere kosten en vertragingen opleveren. Kortom: Nimbel is goed voor uw rendement.

Tempo maken

De toekomst van projectmatig en duurzaam bouwen

Bouwend Nederland heeft te maken met steeds strengere eisen op het gebied van duurzaamheid, energieverbruik en het gebruik van grondstoffen. Nimbel bouwt fabrieksmatig toekomstbestendige, duurzame en comfortabele woningen voor een all-in prijs. Want de toekomst is circulair, losmaakbaar en CO2-neutraal.

Robotisering: precisie en kwaliteit

Standaardisatie versnelt de woningbouw en verbetert de kwaliteit. Met digitalisering trekt Nimbel die lijn zo ver mogelijk door. Ons gepatenteerde bouwconcept combineert houtskeletbouw met vloeren van beton of kruislaaghout. Met digitale precisie leveren wij per dag twee betaalbare woningen van hoge kwaliteit – opgebouwd uit verschillende modules en prefab-onderdelen. Nimbel levert elke woning compleet op met vloerverwarming, leidingwerk, technische installaties en hoogwaardig afgewerkte sanitaire ruimtes.

Slim bouwen

Minimale uitstoot en overlast

Na de voorbereidingen in de fabriek vervoert Nimbel de woning met enkele transportbewegingen naar de projectlocatie. Vervolgens bouwt een klein montageteam de woning op met alleen een telescoopkraan. Dit dringt de uitstoot van CO2 en NOx sterk terug ten opzichte van de traditionele manier van bouwen. Onze aanpak voorkomt overlast in de wijk zoveel mogelijk.